ponedjeljak, 6. veljače 2017.

Shakti Yoga za žene




Drage Žene,
Dobrodošle na Shakti Yogu.

Kao što i samo ime kaže, Shakti Yoga za žene namijenjena je ženama u svim životnim fazama, od menarhe do menopauze i kasnije.

Sadrži standardne asane, pranayame, kriye, shaktibande itd., dakle sve elemente tradicionalne Yoge, ali prilagođene ženskoj fiziologiji i potrebama žena: emocionalnim, duhovnim, mentalnim i praktičnim.

No Shakti Yoga sadrži i nešto više, tehnike koje se u uobičajenim i mješovitim grupama ne podučavaju, a koje nama ženama donose zdravlje i dobrostanje.

Metodika rada je specifična, prilagođena kako trenutnom stanju tako i dugoročnim potrebama učesnica, sadrži puno kreativnosti, dašak improvizacije i elemente Yoge smijeha, istovremeno potičući istraživački duh i potpuno prihvatanje vlastitog tijela.

Shakti Yoga je izvrsna metoda za sve žene kojima je cilj zdravlje tijela, mir uma, ljubav u srcu, radost u duši, obilje u svakodnevnom životu i sklad između svega toga :)


VODITELJICA:   
Helena Gaia Petrović certificirana je učiteljica yoge, taijiquana i plesa s preko 25 godina iskustva u holističkom radu, ponajviše metodama baziranim na pokretu i zvuku. Godine 1999. pokrenula je Taiji Quan u Istri i suosnovala Centar Yuan Tong-Tai Chi klub Pula gdje vodi tečajeve taijiquana. Suosnivačica je i Centra Gaia Holistic gdje vodi tečajeve yoge i reikija, OMMMotion Lab i ritualni trancedance. Majka je tri sina, zagovornica prirodnog poroda i doula.
 

Kontakt: helenagaia.blogspot.com, 095 890 1371, gaiaistra@gmail.com


Kontakt: 095 890 1371, gaiaistra@gmail.com